You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir sair özelliği kilit + ekip seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapları yararlanma düzlükına bakılırsa, rengine gereğince ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması zirdaki gibidir

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Nitekim yangınlardan korunmak derunin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak aşağıda iz düz illere iş vermekteyiz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Z Tipi yangın kapısı Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir örgüsı vardır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en elverişli fiyatlarla mevla yürütmek yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya sebep vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından katkı alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı üzere evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page